Onze Trainers

leon jansen leons boxing gym rotterdam

Leon Jansen

Bokstrainer/Eigenaar
Leon is het boksen met de paplepel ingegoten. Als 8 jarige ging hij met zijn Opa Piet mee naar boksschool Crooswijk in de van Reijnstraat. Op twaalf jarige leeftijd bokste hij zijn eerste wedstrijd. Op negentienjarige leeftijd werd hij kampioen van Zuid Holland in het zwaarwelter gewicht en stopte daarna ongeslagen met wedstrijd boksen om zich alleen met trainen bezig te houden, tot op de dag van vandaag. Met de oprichting van Leon’s Boxing Gym zet Leon een familietraditie voor

Ervaring:30 jaar

Email:info@leonsboxinggym.nl

Telefoon:010 – 455 57 74

roy vielvoye leons boxing gym rotterdam

Roy Vielvoye

Bokstrainer
Roy is begonnen met boksen op 11 jarige leeftijd in 1979 bij bokvereniging van’t Hof in de Spiegelnissestraat, en is op 12 jarige leeftijd begonnen met wedstrijd boksen. Op 20 jarige leeftijd werd hij kampioen van Zuid Holland voor bokschool Crooswijk. Hierna is hij gestopt met wedstrijd boksen en is als recreant bij Hoboken nu Leon’s boxing gym  gaan trainen dit tot op de dag van vandaag..

Ervaring:39 jaar

Email:info@leonsboxinggym.nl

Telefoon:010 – 455 57 74

herman veenendaal leons boxing gym rotterdam

Herman Veenendaal

Bokstrainer
Ik ben Herman Veenendaal, trainer bij Leon’s Boxing Gym. Ik ben gestart met boksen in 1978 bij Boks vereniging Hoboken van Aad Westerlaken, onder begeleiding van de trainers; Jean – Pierre Houbijn, Dries Sloof, Aad Jansen en Wim van Klaveren. Deze trainers hebben mij gecoacht / getraind zodat ik in 1984 Zuid Hollands kampioen ben geworden. De opleiding van trainer / coach volg in België waar ik in januari 2015 voor afstudeer .

Ervaring:40 jaar

Email:info@leonsboxinggym.nl

Telefoon:010 – 455 57 74

wim leons boxing gym rotterdam

Wim

Bokstrainer

BEHOEFTE AAN PERSONAL TRAINING?

ONTDEK
DE TRAININGEN VAN LEON!
MEER INFORMATIE
X